Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Στο νότιο κόμβο της Κατερίνης στου «Αλεξιάδη» ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!Στο νότιο κόμβο της Κατερίνης στου «Αλεξιάδη»
ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!
Υποτονικό και μάλλον άχρωμο είναι το υπό σύσταση αγροτικό μπλόκο της Κατερίνης, στο ύψος του κόμβου Αλεξιάδη, στο νότιο κόμβο της πόλης,  καθώς αργά το βράδυ του Σαββάτου 28 και νωρίς την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 μόλις 17 τρακτέρ ήρθαν για να το δημιουργήσουν, κι αυτό  μετά από την προτροπή του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργου Χαρισόπουλου. Σε καμία περίπτωση η εικόνα δεν θυμίζει το περσινό μπλόκο με τις εκατοντάδες τρακτέρ των Πιεριέων αγροτών. Μπορεί να είναι νωρίς για την εξαγωγή των όποιων συμπερασμάτων αλλά οι αγρότες φέτος δεν επιδεικνύουν την ίδια αποφασιστικότητα και το περσινό τους πάθος. Προφανώς επειδή ακόμη δεν παρέλαβαν ακόμη τα «ραβασάκια» για την πληρωμή εισφορών που θα τους εξοργίσουν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Χαρισόπουλος. Απώτερος στόχος πάντα παραμένουν όλων των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων ανά την επικράτεια τα εγκαίνια της 10ης Ζωοτεχνία την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη όπου αναμένουν τον καθ ύλην αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου να του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή!
Κι όλα αυτά θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής των ξεσηκωμένων αγροτών που βλέπουν την πρωτοφανή απάθεια και αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στα δίκαια αιτήματά τους!

1 σχόλιο:

  1. Να πληρωσετε κσι εσεις επιτελους ασφαλιστηκες εισφορες , αγροτες και κτηνοτροφοι μια ζωη σας κανακευουμε
    Τζαμπα συνταξη τζαμπα περιθαλψη .
    Να πληρωνεται και εσεις τωρα στο ταμειο καθε μηνα , μας ριμαξατε τοσα χρονια πληρωναμε 500αρες στον ΟΑΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή