Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 26/2017 απόφασή του, αποφάσισε    την  διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού, καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Παλαιόστανης, της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας, σήμερα 16 Ιανουαρίου 2017 λόγω των εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από το την πυκνή χιονόπτωση  και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση και των μαθητών συνεπεία αυτών.

Το ΕΠΑΛ Αιγινίου θα παραμείνει Κλειστό προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες στην Κεντρική θέρμανση που προήλθαν από τον παγετό και να προετοιμαστούν καλύτερα οι χώροι για την ασφάλεια και τη θέρμανση των μαθητών. Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν κανονικά για να ενημερώνουν τους γονείς και να συνεργαστούν με τα συνεργεία του Δήμου.

Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας, κυρίως εκείνων που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης αλλά και της μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών.
                                                                  

           Αιγίνιο 16-1-2017
                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου