Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ: ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ: ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ  ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Μια πολύ διαφορετική, πρωτότυπη όσο και ενδιαφέρουσα πρόταση κατεβάζει ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών (ΕΝΑ) Ημαθίας Νίκος Αγγελόπουλος,  αναφορικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις που έρχονται. Προτείνει λοιπόν αντί  να κλείσουν οι αγρότες της Ημαθίας και των άλλων περιοχών, δρόμους και  υπηρεσίες να πανε και να αποκλείσουν τα σπίτια των κυβερνητικών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό του. Μια πρόταση που μπορεί να εφαρμοστεί κάλιστα και σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες των αγροτοκτηνοτροφικών νομών της χώρας και που αν μη τι άλλο έχει το ειδικό της ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς!
Κάποιοι βέβαια νεόκοποι δημοκράτες του καθεστώτος θα μιλήσουν τώρα για αντιδημοκρατικό μέτρο που καταστρατηγεί το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους μας, αλλά είναι οι ίδιοι που υποσχέθηκαν πριν ακριβώς από 2 χρόνια λαγούς με πετραχήλεια και στην συνέχεια γίνανε απλά… λαγοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου