Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα από τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» έως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό «Θεσσαλονίκη-Αεροδρόμιο Μακεδονία».
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1) Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα, Μαλακοπή) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ6 (Νεάπολη, Ασβεστοχώρι, Πεύκα) με κατεύθυνση προς τα δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα δυτικά.
2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολη, Ασβεστοχώρι, Πεύκα) έως του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 έως την
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
            Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α΄και Β΄), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου