Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Προκριματικά του 1ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Αστυνομικών στη Σίνδο 21 και 22/2Προκριματικά του 1ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Αστυνομικών στη Σίνδο 21 και 22/2


Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργανώνει τα προκριματικά του 10ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Aνδρών υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σίνδου (Κλειστό Γυμναστήριο).
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί για μια ακόμη φορά υποδεχόμαστε στο Δήμο Δέλτα μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Ο αθλητισμός, ειδικά στον εργασιακό χώρο, έχει πολλαπλά οφέλη μιας και δημιουργεί άμιλλα, συσφίγγει τις σχέσεις των ανθρώπων στους χώρους εργασίας αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως πεδίο ανταλλαγής εμπειριών ιδίως σε διεθνείς συναντήσεις όπως αυτή που ξεκινά αύριο στη Σίνδο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους διοργανωτές και να προσκαλέσω τους κατοίκους τους Δήμου μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.  
Από σήμερα καταφθάνουν ομάδες πετοσφαίρισης που απαρτίζονται από αστυνομικούς προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίες ομάδες που θα αγωνιστούν στη Βάρνα της Βουλγαρίας κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως και 31 Μαΐου 2017.
Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος απαρτίζεται από άνδρες αθλητές που αγωνίζονται με τους συλλόγους τους, στις Α1 και Α2 κατηγορίες του Εθνικού Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Οι Εθνικές ομάδες της Σλοβακίας και του Ηνωμένου Βασιλείου θα αποτελούνται από δεκαέξι (16) μέλη αντίστοιχα (αρχηγός αποστολής, συνοδοί και αθλητές).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
12:00 Τελετή Έναρξης
13:30 Αγώνας / Ελλάδα – Ηνωμένο Βασίλειο
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
09:30 Αγώνας / Ηνωμένο Βασίλειο  – Σλοβακία
16:30 Αγώνας / Ελλάδα – Σλοβακία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου