Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η 10Η ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ-ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η 10Η ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ-ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!
Για ένα τετραήμερο η καρδιά της Ελληνικής Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας χτυπούσε στην Θεσσαλονίκη. 2-5 Φεβρουαρίου 2017 η 10η ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ απέδειξε ότι παρόλη την υφιστάμενη σκληρή και αδυσώπητη κρίση συνεχίζει να παρουσιάζει μια τεράστια δυναμική και ανάλογη προοπτική βελτίωσης, αρκεί βεβαίως αυτό επιτέλους να το καταλάβουν και το υποστηρίξουν ανάλογα και γενναία  και οι κυβερνώντες που περί άλλων τυρβάζουν.
GEOHELLAS , Μικροοργανισμοί ΕΜ, ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ  ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ την Έκθεση επισκέφτηκαν εκτός των γνωστών μεγαλόσχημων, εκπρόσωποι της ΕΝΑ Χαλκιδικής ο Πρόεδρός της Παύλος Γιαλαγκολίδης, ο εκπρόσωπος και επικεφαλής του Πανελλαδικού Χρήστος Γκόντιας, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης. Το στίγμα της Έκθεσης και των Εκθέσεων που ακολουθούν το 2017 δεν παρέλειψε να δώσει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης αναφερόμενος στην ΔΕΤΡΟΠΟ-ΟΙΝΟΣ αλλά και την FRESKON που έπονται. Αξιοθαύμαστα τα 6ο Σαλόνι Αλόγων αλλά και το τεράστιο περίπτερο με τα κάθε λογής pet που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ζωόφιλων. Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν συνέβαλαν δίχως άλλο στην υψηλή επισκεψιμότητα της Έκθεσης από εκατοντάδες χιλιάδες κτηνοτρόφους, πτηνοτρόφους και αγρότες αλλά και αυτών που αγαπούν και ασχολούνται με τα ζώα. Εκθέτες και επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 11η ZOOTECHNIA για το 2019, πρώτα ο θεός!
Περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε ειδικό αφιέρωμα στην εκπομπή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ της Εγνατία Τηλεόρασης Κεντρικής Μακεδονίας(egnatia.tv) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου