Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ την ΤΡΙΤΗ 1.30μμ στην Πλατεία Βάθης

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ την ΤΡΙΤΗ 1.30μμ στην Πλατεία Βάθης"Μετά από 20 μέρες στα μπλόκα, απευθυνθήκαμε στην κυβέρνηση ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα αιτήματα που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο αιτημάτων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και αφορούν, κυριολεκτικά, την επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών.
Η κυβέρνηση, όπως αποδείχτηκε και στη συνάντηση που είχαμε με το κυβερνητικό κλιμάκιο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επιμένει στην αρνητική της στάση και δεν ικανοποιεί ούτε ένα από τα αιτήματά μας.
Στην κυβερνητική αδιαλλαξία απαντάμε με ενίσχυση των μπλόκων με νέα τρακτέρ και ταυτόχρονα προετοιμαζόμαστε εντατικά σε όλη τη χώρα για το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που οργανώνουμε στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, στις 13.30 στην πλατεία Βάθης.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο για να στηρίξουν ενεργά τα δίκαια αιτήματα και τον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Αγωνιζόμαστε στα μπλόκα κατά της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας.
Με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουμε κοινό αντίπαλο, την αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση, έχουμε κοινά προβλήματα και συμφέροντα και επομένως κοινός είναι ο αγώνας μας.
Όλοι στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, στις 13.30, στην πλατεία Βάθης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου