Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

«Για τη ζωή δωρίζω 2017» Πρόσκληαη για συμμετοχή στην Συντονιστική Επιτροπή


Image

«Για τη ζωή δωρίζω 2017» Πρόσκληση για συμμετοχή στην Συντονιστική Επιτροπή


Φίλες και φίλοι
Πριν από 8 χρόνια η ΕΟΔνΠ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κατερίνης και το Εθνικό Κέντρο Μεταμόσχευσης οργάνωσε εκστρατεία ενημέρωσης η οποία έφερε την ονομασία «Για τη ζωή δωρίζω». Στόχος της εκστρατείας ήταν η ανεύρεση 100 δωρητών οργάνων στον νομό Πιερίας μέσα σε 3 μήνες. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της βρίσκοντας 110 δωρητές οργάνων οι οποίοι καταγράφηκαν στο εθνικό σύστημα και απέκτησαν την ειδική κάρτα δωρητή.
Στους τρεις μήνες πραγματοποιήθηκαν ομιλίες με καλεσμένους από το ΕΚΜ όπως και δράσεις ενημέρωσης στον πεζόδρομο της πόλης.
Στο ίδιο πλαίσιο, ανανεωμένη με νέες προτάσεις και ιδέες, ξεκινά η δράση «Για τη ζωή δωρίζω 2017». Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του Κρατικού Νοσοκομείου της πόλης μας, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας προτίθεται να οργανώσει μια διαρκή καμπάνια ενημέρωσης με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία και απώτερο στόχο την εθνική αυτάρκεια της χώρας μας σε αίμα. Ταυτόχρονα οργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία στις 19 Φεβρουαρίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.
Όσες και όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στην συντονιστική επιτροπή που θα οργανώσει τη δράση «Για τη ζωή δωρίζω 2017» ή απλά να βοηθήσετε, είστε προσκεκλημένες/οι να συμμετέχετε στην πρώτη συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 20:00 στον Καπνικό Σταθμό. Αν πάλι διαβάζετε αυτή την επιστολή μετά την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα. Η μεθεπόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13.02 την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος.
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου