Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017 ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΣΠΕΚΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣΤο πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017
ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΣΠΕΚΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Την τελετή θεμελίωσης των νέων υπό κατασκευήν αποθηκών του δραστήριου Συνεταιρισμού ΣΠΕΚΟ Βροντούς του Δήμου Δίου Ολύμπου Πιερίας τέλεσε το πρωί το Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση του συν/σμού και προσωπικά του δραστήριου Προέδρου του Γιώργου Νάτσιου που με τους συνεργάτες του καθημερινά μοχθούν για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Η συνεταιρισμός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ευρύτερη περιοχή καθώς μεσούσης της οικονομικής κρίσης προχωράει διαρκώς σε νέες επενδύσεις που θα προσφέρουν ανάπτυξη  στον πρωτογενή τομέα που είναι άλλωστε και το ζητούμενο. Στην τελετή παραβρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ του ΣΠΕΚΟ Βροντούς, ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Τζαμακλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, η πρώην Βουλευτής της ΝΔ Πιερίας και πολιτευτής Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και αγρότες μέλη του Συνεταιρισμού. Αμέσως μετά την τελετή παρατέθηκε δεξίωση στους παρευρισκόμενους και προσφέρθηκαν τοπικές πίτες, αναψυκτικά και εδέσματα.
Οι νέες υπό κατασκευήν αποθήκες του ΣΠΕΚΟ Βροντούς είναι ένα έργο προϋπολογισμού περίπου 100.000 Ευρώ που θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στις ήδη αυξημένες ανάγκες επέκτασης των δραστηριοτήτων του. Μάλιστα η κατασκευή του έργου πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα και να παραδοθεί σε λειτουργία εξυπηρετώντας τα μέλη του εν λόγω συνεταιρισμού, όπως αναφέρθηκε από τα μέλη της Διοίκησης του Συν/σμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου