Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΟΨΑΝΕ   ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση κοπής της πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στην αίθουσα του κέντρου ΜΕΘΕΞΙΣ.

                Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού μας : η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου, εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. Κουκοδήμου, εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Κατερίνης κ. Παπαζήσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ο Προϊστάμενος ΟΑΕΕ Πιερίας, η πρώην Βουλευτής Πιερίας κ. Μάνη – Παπαδημητρίου καθώς και ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Σατραζέμης.

                Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Βελλής Ιωάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ζήτησε τη στήριξή τους  σε όλες τις δραστηριότητες της Ενώσεως. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε ως πολίτες αλλά κυρίως ως άνθρωποι.

                Στη συνεστίαση συμμετείχε το μουσικό σχήμα «Οι Μελωδοί της Παράδοσης», οι οποίοι με τις υπέροχες μελωδίες τους από το έντεχνο και παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι , πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη βραδιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου