Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ
ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Μόνον θυμηδία, απογοήτευση και θλίψη προκαλούν δηλώσεις κάποιων κυβερνητικών παραγόντων περί κομματικών κινητοποιήσεων των ξεσηκωμένων αγροτών και κτηνοτρόφων μας ανά την επικράτεια. Χάνουν τα ιερά και τα όσια των οικογενειών τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας και κάποιοι ευφάνταστοι και φαντασιόπληκτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ βλέπουν νυχτερίδες και φαντάσματα παντού, νοιώθοντας μάλιστα αδικημένοι για τις αποφάσεις που λαμβάνουν.
 Κρίμα για την εκτίμηση που τρέφουν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της παραγωγής, του μόχθου και της σκληρής προσπάθειας, τους ανθρώπους του υψηλού ρίσκου στην εργασία τους, που βάλλονται πανταχόθεν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα χωρίς να λαμβάνουν πλέον και τις ανάλογες αποζημιώσεις. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα τους το ανταποδώσουν αυτό οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας μπροστά από την κάλπη, αν και ελάχιστη σημασία θα έχει τότε αυτό αφού δεν θα έχουν απομείνει δα και αρκετοί εξ αυτών από τα καταστροφικά μέτρα που λαμβάνει και αυτή η κυβέρνηση που ποσώς υπολογίζει τον αγροτικό πληθυσμό. Και ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι μια κοινωνικά πιο ευαίσθητη κυβέρνηση της αριστεράς θα κώφευε προκλητικά στα αιτήματα της αγροτικής τάξης. Γράφετε ιστορία λοιπόν φίλες και φίλοι της αριστεράς και θα πάτε και εσείς από κει που ήρθατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου