Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ


Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καταγγέλλει την ΕΡΤ η οποία στο δελτίο ειδήσεων της ανακοίνωσε ότι τα μπλόκα από την Θεσσαλία και την Μακεδονία δεν θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Τρίτης λόγω της συνάντησης κάποιων μπλόκων με κλιμάκιο της κυβέρνησης.
Δεν πρόκειται με τέτοια τερτίπια να ανακόψουν την μαζική και μαχητική συμμετοχή χιλιάδων αγροτών από όλη την χώρα στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην πλατεία ΒΑΘΗΣ.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς Συλλόγους και τα Μπλόκα από τον Έβρο ως την Κρήτη να δυναμώσουν τις προσπάθειες τους απόψε και αύριο για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι θα συγκεντρωθούν στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και θα πάνε με πορεία στην πλατεία ΒΑΘΗΣ όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο.
Καλούμε τους φορείς, τα σωματεία και το λαό της Αθήνας να συμμετέχει στο συλλαλητήριο δείχνοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση τους στον αγώνα μας ενάντια στα σχέδια του κοινωνικού αυτοματισμού που επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


 Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου