Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΩΣ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017) ΣΤΟ 4ο “TECHNOLOGY FORUM” KAI TO 3o «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ» ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΩΣ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017)

ΣΤΟ 4οTECHNOLOGY FORUMKAI TO 3o «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ»

ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει και φέτος σειρά συνεδρίων με τον τίτλο “4ο Technology Forum” καθώς και το θεσμό «3ο Συνεργάζομαι», για τα οποία ανακοινώνεται παράταση υποβολής συμμετοχών ως τις 20 Μαρτίου 2017.

Το «3ο Συνεργάζομαι» είναι ένας θεσμός επιβράβευσης συνεργασιών μεταξύ εταιρειών πληροφορικής, βιομηχανιών και ερευνητικών οργανισμών. Κύριος στόχος του είναι να προσφέρει κίνητρα για τη δημιουργία συνεργασιών στους τομείς της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας, μέσα από τη μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των φορέων, καθώς και να συμβάλει στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, με  αποδοτικό τρόπο για τους συνεργαζόμενους φορείς.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 3ο «Συνεργάζομαι» καλούνται να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στο σύνδεσμο: http://technology-forum.eu/tf-general/, το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2017 (νέα ημερομηνία).

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://technology-forum.eu/tf-general/

 Επισυνάπτεται σε ξεχωριστό αρχείο η σχετική πρόσκληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου