Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΣΔΕ ΣΤΟ ΚΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ»Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΟΣΔΕ ΣΤΟ ΚΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ-ΠΙΕΡΙΑ»


Το ΚΕΑ Κατερίνης – Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας “Όλυμπος – Πιέρια” ως πιστοποιημένος φορέας υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ από το 2014 ενημερώνει την αγροτική κοινωνία της Πιερίας για τα νέα γραφεία της, πάντα με την ίδια ποιότητα παροχής υπηρεσιών και με τη σίγουρη συνεργασία και υποστήριξη του GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Η αναδιοργάνωση έχει ως στόχο την συνεχή εξυπηρέτηση του αγροτικού κοινού της περιοχής και επιτακτική ενημέρωση των πιθανών αλλαγών στις δηλώσεις ΟΣΔΕ και Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης.

          Με σεβασμό πάντα προς την αγροτική “οικογένεια” της Πιερίας, το ΚΕΑ Κατερίνης στελεχώνει τα γραφεία της με έμπειρο προσωπικό για την υποδοχή δηλώσεων, το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ορθή και έγκαιρη πληρωμή των αγροτών.

          Οι ραγδαίες εξελίξεις των γεγονότων τα τελευταία χρόνια σχετικά με τις ενισχύσεις και τις επιδοτήσεις, καθιστά  επιτακτική ανάγκη η υποβολή των Αιτήσεων Ενίσχυσης να πραγματοποιείται  με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαλειφθούν τυχόν λάθη και με απώτερο σκοπό τη εξασφάλιση της πληρωμής. 

          Το ΚΕΑ Κατερίνης είναι κάτι παραπάνω από διαχειριστής αιτήσεων υποβοήθησης αγροτών, είναι συνεργάτης, σύμβουλος, φίλος και αυτό που επιζητά ο αγρότης είναι πάντα ένα στήριγμα στην αγροτική του δραστηριότητα. Οι αγρότες θα μπορούν όλο το χρόνο να έχουν άμεση εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω σε θέματα ΟΣΔΕ και μελέτες σε Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΑ Κατερίνης
Κεντρικό: Χατζόγλου 48 στο κτίριο της Εφορίας, στο ισόγειο (δίπλα από το κυλικείο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2351078658
E-mail : kea@kater.c-gaia.gr

Σημεία εξυπηρέτησης: Καρίτσα (2351053577), Κολινδρός (2353031113),
Αιγίνιο (Πλατεία Ομονοίας 7), ΡάχηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου