Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Ν. Νατσιόπουλος Πρόεδρος Κρεοπωλών Πιερίας «ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΡΕΑΤΑ-ΝΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ-ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!»Ν. Νατσιόπουλος Πρόεδρος Κρεοπωλών Πιερίας
«ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΡΕΑΤΑ-ΝΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ-ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!»


«Όχι στα ανώνυμα κρέατα. Ναι στα ντόπια κρέατα και στους ντόπιους παραγωγούς που προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλές τιμές» όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Πιερίας Νίκος Νατσιόπουλος που ως γνωστόν εκπροσωπεί περί τους 70 κρεοπώλες της περιοχής μας, που διατηρούν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της γειτονιάς και που κάνουν τον αγώνα  τους να στηρίξουν την ντόπια αγορά, αυτές τις δύσκολες ημέρες. Μάλιστα προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να πραγματοποιεί έρευνα αγοράς και στα κρεοπωλεία, αλλά «να επιλέγουν τα δικά μας κρέατα για να μην φεύγουν τα χρήματα εκτός Πιερίας», όπως τονίζει.
«Όχι τα λεφτά έξω, τα λεφτά πρέπει να μένουν εδώ», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Νατσιόπουλος και το μήνυμα αυτό έχει την δική του σημασία, ειδικά την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Όταν λοιπόν βρίσκεστε στην αγορά θυμηθείτε πως έχουμε  υποχρέωση να στηρίξουμε τον δικό μας κρεοπώλη, τα δικά μας κρέατα, την δική μας αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου