Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΥΠΟΘΕΣΗ’ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΥΠΟΘΕΣΗ’ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥΓια τη δικαστική απόφαση στην «υπόθεση» Βατοπαιδίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, έστω και καθυστερημένα, κατέπεσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του, την οποία υπηρέτησα ως βουλευτής. Η αλήθεια για την περιβόητη «υπόθεση» Βατοπαιδίου επιτέλους, αποκαλύφθηκε και αποκαθίσταται η τιμή των ανθρώπων εκείνων που σπιλώθηκαν άδικα όλα αυτά τα χρόνια από την άθλια και μεθοδευμένη επιχείρηση συγκεκριμένων κέντρων που στόχο είχαν να αποσταθεροποιήσουν την τότε κυβέρνηση και να πλήξουν τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και να ζημιώσουν ανεπανόρθωτα τη χώρα. Η σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης αποτελεί ισχυρό ράπισμα σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τη λάσπη ως πολιτικό εργαλείο, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν υπόγεια πολιτικά συμφέροντα. Η ελληνική δικαιοσύνη, ακέραιη και αμερόληπτη, στάθηκε για ακόμα μία φορά στο ύψος των περιστάσεων και έφερε την αλήθεια στο φως»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου