Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Άνοιξαν οι σήραγγες των Τεμπών

Άνοιξαν οι σήραγγες των Τεμπών

Ανοιχτές είναι και οι τρεις σήραγγες των Τεμπών από τις 23.00 - Αιχμές του υπουργείου Μεταφορών κατά της παραχωρησιούχου εταιρείας

Ανοιχτές είναι από τις 23.00 και οι τρεις σήραγγες των Τεμπών καθώς αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε προκαλέσει το κλείσιμο τους.Το υπουργείο Μεταφορών εξέφρασε τη λύπη του για τη βλάβη που οδήγησε στη διακοπή κυκλοφορίας και στις τρεις σήραγγγες των Τεμπών και ζήτησε την κατανόηση των πολιτών.Διευκρίνισε ακόμα ότι η βλάβη αφορούσε στο κύκλωμα αδιάλειπτης παροχής (UPS) στο κεντρικό κτήριο ελέγχου των σηράγγων των Τεμπών. Αφήνοντας αιχμές κατά της παραχωρησιούχου εταιρείας τόνισε ότι «καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί μέχρι τώρα μέσω της οποίας να ενημερώνεται το κοινό ή να εκφράζεται έστω συγγνώμη προς τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου».
Τέλος ανέφερε ότι για τα αίτια της βλάβης που προκάλεσε την πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας στον κεντρικό οδικό άξονα της χώρας συγκροτείται άμεσα με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών επιτροπή διερεύνησης, η οποία θα υποβάλει το πόρισμά της στο υπουργείο. «Στο μέτρο που διαπιστωθούν λάθη ή παραλείψεις θα κινηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες από τις κείμενες διατάξεις διαδικασίες» πρόσθεσε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου