Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ!ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ!


Πικρές αλλά πολύ γνωστές όσο και αυτονόητες αλήθειες, που τις ζούνε στην σκληρή καθημερινότητά τους οι αγρότες  και κτηνοτρόφοι μας,  είπε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου που έχει εκλεγεί πρόσφατα και Αντιπρόεδρος του νέου Οργάνου των αγροτών της χώρας μας, ΣΑΣΟΕΕ (Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος) Νικήτας Πρίντζος. «Οι αγρότες ζούνε με ανασφάλεια, είναι σε απόγνωση, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, δεν μπορούν να καλλιεργήσουν, να παράγουν, να ζήσουν τις οικογένειές τους, να μείνουν στο χωριό τους. Η κτηνοτροφία πνέει τα λοίσθια», είπε μεταξύ των άλλων ο έμπειρος αγροτοσυνεταιριστής από την Θεσσαλία.
Παρ όλα αυτά όμως,  η κυβέρνηση απτόητη συνεχίζει να αδιαφορεί επιδεικτικά και να αγνοεί αυτόν τον κλάδο, με το φαιδρό επιχείρημα ότι σώζει την χώρα, οδηγώντας τους μικρομεσαίους αγρότες που απέμειναν σ αυτόν τον τόπο στην  εξαφάνιση. Κατά τα λοιπά βέβαια θέλουν και οι σημερινοί κυβερνώντες από τον αγροτικό κόσμο να βγάλει την χώρα από την κρίση απλά και μόνον στα λόγια και με ευχολόγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου