Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ»ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ»


Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  για ακόμα μια φορά όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους αυτών. Η  αμέριστη στήριξη σας στο έργο που αναλάβαμε για την διαφύλαξη και την μετάδοση της πλούσιας πολιτιστικής μας  κληρονομιάς, είναι καθοριστική μέσα από την διάδοση όλων των πολιτιστικών δράσεων μας. Υλοποιώντας λοιπόν τον ετήσιο προγραμματισμό του συλλόγου μας, διοργανώνουμε  μια μοναδική μουσική βραδιά – συναυλία με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 9:00 μμ στο ανοιχτό θέατρο Νάουσας (πάρκο). Μια βραδιά που πρόκειται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη μουσική προσωπικότητα των δύο αδελφών συνδυάζοντας τόσο το συναυλιακό όσο και το μουσικοχορευτικό χαρακτήρα σε μια ανεπανάληπτης παράστασης. Μετά από δεκαπέντε χρόνια μουσικών σπουδών μελέτης και έρευνας στο Λονδίνο, τα δύο αδέλφια, διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μας ταξιδεύουν ως πολίτες του κόσμου στις μουσικές γειτονιές του, αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο έχοντας ως βασικά μέσα έκφρασης την ανθρώπινη φωνή και την ποντιακή λύρα, όσο και την ελληνική μουσική παράδοση.
Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, ζητάμε την έμπρακτη υποστήριξη σας, ως Χορηγοί Επικοινωνίας. Αυτή λοιπόν η χορηγία σας θα λειτουργήσει για εσάς ανταποδοτικά, το λογότυπο σας θα τοποθετηθεί στην αφίσα, μπάνερ, fliers, θα προβάλλεται στα Μ.Μ.Ε με συνεχή ροη δελτίων τύπων, ενώ θα ακολουθήσει μια σειρά ενεργειών για την προβολή και διαφήμιση όλων των χορηγών. Στην εκδήλωση μπορούν να τοποθετήσουν σε ευδιάκριτο μέρος πάνελ και φυλλάδια για διαφημιστικό σκοπό. 
Παρακαλούμε όπως να μας ενημερώσετε τη σειρά των ανταποδοτικά ενεργειών σας καθώς και τις διαστάσεις των μπάνερ που θα χρησιμοποιηθούν στα Site σας.

Ελπίζοντας τη βοήθεια σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου