Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Πριν λίγο, στον Καπνικό Σταθμό, έφτασε ένα βαν με 9 άτομα

Πριν λίγο, στον Καπνικό Σταθμό, έφτασε ένα βαν με 9 άτομα


Image
Καλημέρα,
Είναι περασμένα μεσάνυχτα. Πριν λίγο, στον Καπνικό Σταθμό, έφτασε ένα βαν με 9 άτομα από την Αθήνα. Ταξίδεψαν 5 ώρες, κουρασμένοι, μετά τις δουλειές τους, και ήρθαν στην πόλη μας για να ανεβάσουν μια παιδική θεατρική παράσταση, σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στις 21:00, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.
Δεν ξέρω αν η παράσταση θα είναι καλή! Ούτε καν με ενδιαφέρει! Όμως, ανυπομονώ να τους δω να ανεβαίνουν στη σκηνή για να τους καμαρώσω, γιατί ξέρω πως πρόκειται για πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους! Είναι όλοι τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού, οι οποίοι εδώ και χρόνια δίνουν τον δικό τους αγώνα, προσπαθώντας να λευτερώσουν συνανθρώπους μας από την μέγγενη της κρίσης. Είναι φίλες και φίλοι, συναγωνιστές στον κοινό αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση και την φτώχια!
Σου γράφω διότι αισθάνομαι την ανάγκη να σε ενημερώσω γι αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση. Μη νομίσεις πως με ενδιαφέρουν τρόφιμα! Αυτή τη φορά δεν ανησυχώ αν θα συγκεντρωθούν αρκετά για να γεμίσουν τα ράφια του Παντοπωλείου. Αυτό που με κάνει να ανησυχώ, είναι μήπως δεν γεμίσει η αυλή του Καπνικού Σταθμού. Θα το θεωρούσα μεγάλη προσβολή αν αυτοί οι άνθρωποι έπαιζαν αύριο μπροστά σε μια φούχτα θεατές.
Πήρα λοιπόν την απόφαση να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους της ομάδας και να τους παρακαλέσω να θεωρήσουν την εκδήλωση αυτή προσωπική τους υποχρέωση.
Σήμερα πρέπει να γεμίσουμε την αυλή του Καπνικού Σταθμού για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που ήρθαν στον τόπο μας για να ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές της ομάδας. Πέρα από την φιλοξενία, ο οποία είναι δεδομένη, πρέπει να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τιμώντας τους με την φυσική μας παρουσία.
Η βραδιά θα είναι ζεστή, το φεγγάρι γεμάτο και θα υπάρχει, όπως πάντα δωρεάν, άφθονο κρασί και κέρασμα με πάστα ελιάς για όλους του επισκέπτες.
Φιλικά
Ηλίας ΤσολακίδηςΟ ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου