Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Οργασμός εργασιών από το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Οργασμός εργασιών από το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Η πόλη μας καλωσορίζει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τους πρωτεργάτες του, οι οποίοι βρίσκονται από χτες το βράδυ στην πόλη μας για να ανεβάσουν σήμερα το θεατρικό έργο «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν», του Γιώργου Βήχα. Στον Καπνικό Σταθμό φιλοξενούνται επίσης φίλοι εθελοντές από την ομάδα Άνωση - Εθελοντές Βόλου.
Image  
Από το μεσημεριανό τραπέζι στον Καπνικό Σταθμό
Όλη η παραγωγή, συγγραφή του έργου, μουσική, κουστούμια, σκηνικά, σκηνοθεσία, κατασκευές για τα σκηνικά, είναι της ομάδας των εθελοντών του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, οι οποίοι και παίρνουν μέρος στην παράσταση. Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη και οι πολίτες καλούνται μόνο να προσφέρουν – προαιρετικά – τρόφιμα ή φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο/Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου. Όλοι οι καλλιτέχνες, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και οι ηχολήπτες, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, με στόχο την στήριξη των κοινωνικών δομών της ομάδας.
Image 
Στον Καπνικό Σταθμό της Κατερίνης, έχει στηθεί η μεγαλύτερη εξέδρα του νομού, 144 τμ, μια εξέδρα η οποία ξεκινώντας από φέτος το καλοκαίρι και για τα επόμενα χρόνια θα φιλοξενήσει συναυλίες, μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα από ολόκληρη την Ελλάδα. Ελάτε να την εγκαινιάσουμε, όλοι μαζί απόψε. Σας περιμένουμε στις 21:00 και σας ευχαριστούμε λοιπόν, εκ των προτέρων.Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr

1 σχόλιο:

  1. προσφέρει δάνεια σε κανέναν

    Για όλες τις οικονομικές ανάγκες σας έρθει σε επαφή μαζί μου. Είμαι ειλικρινής και αξιόπιστος δανειστής. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3.600 € έως 620.000 €.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή