Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του διασυνοριακού προγράμματος Interreg «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», αύριο στις Σέρρες.
Η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, στο ξενοδοχείο «Elpida Resort & Spa Hotel» των Σερρών, με ώρα έναρξης 10.30’ το πρωί.
Επίσης, ο κ. Τζιτζικώστας θα πραγματοποιήσει αύριο επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Το συνολικό πρόγραμμα της περιοδείας του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στις Σέρρες είναι το εξής:

-10.30’: Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του διασυνοριακού προγράμματος Interreg «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», στο ξενοδοχείο «Elpida Resort & Spa Hotel», στις Σέρρες.
-12.00’: Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών.
-14.00’: Επιθεώρηση των εργασιών συντήρησης του οδικού άξονα Γέφυρα Πετριτσίου – όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στην είσοδο της Ροδόπολης Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου