Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Συνέντευξη τύπου για τις ενέργειες που κάνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του θέματος της δυσοσμίας στη δυτική Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στις 10.30’ το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας (ισόγειο κεντρικού κτιρίου, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).
Στη συνέντευξη τύπου θα αναλυθούν οι ενέργειες που έγιναν, καθώς και τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της δυσοσμίας, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Εκτός του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, στη συνέντευξη θα συμμετέχουν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας και εκπρόσωποι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και των ΕΛΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου