Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝΕργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων  Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 28 Ιουνίου έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017,  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, από την έξοδο Ρυσίου έως και τον κλάδο εξόδου από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»,  με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία). Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07:00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και την Τροχαία Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου