Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ MARKKU MARKKULA – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ MARKKU MARKKULA – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Markku Markkula θα έχει αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στις 11.00’ το πρωί, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη Ευρώπη με τον κ. Markkula, ο οποίος μάλιστα θα επισκεφτεί μετά το πέρας της συνάντησης ευρωπαϊκά έργα που έχουν υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.
Στις 19.00’, στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι προσδοκίες των Πολιτών», που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Η εκδήλωση – συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις προσδοκίες των πολιτών για το μέλλον της Ευρώπης και η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει θέμα: «Η επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης της ευρωπαϊκής ενοποίησης». Τοποθετήσεις θα πραγματοποιήσουν επίσης οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Markkula, αλλά και ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ηλίας Κουσκουβέλης, ενώ θα ακολουθήσει και συζήτηση με τους συμμετέχοντες πολίτες για την πορεία και τα επόμενα βήματα της ΕΕ, σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων στην οικονομία, την ασφάλεια, το προσφυγικό και τα κοινωνικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου