Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

17ο πολιτιστικό διήμερο στα Πλατανάκια Πιερίας

Ένα πλούσιο πρόγραμμα, υπόσχονται οι διοργανωτές στο 17ο πολιτιστικό διήμερο στα Πλατανάκια του νομού Πιερίας την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Πλατανακίων «Ο ΠΟΝΤΟΣ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι ο Ματθαίος Τσαχουρίδης στο λύρα και στο τραγούδι. Την ίδια ημέρα θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και ο Λευτέρης και ο Μπάμπης Ραφαηλίδης στη λύρα, το τραγούδι και το νταούλι.
Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, στο τραγούδι θα είναι ο Βασίλης Τοπαλίδης, μαζί με τους Λευτέρη και Μπάμπη Ραφαηλίδη στη λύρα, το τραγούδι και το νταούλι. Επίσης θα παρουσιαστεί το μουσικό σχήμα ΓΙΑΓΚΙΝΙ, με τον Παναγιώτη Τουρνά στο τραγούδι, Δημήτρη Χρυσόπουλο στο κλαρίνο, Νίκο Σιδηρόπουλο στο λαούτο και Γιάννη Γκραικό στα κρουστά.
Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα γίνουν στο πάρκο Πλατανακίων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ώρα έναρξης στις 21.30 το βράδυ.

 http://efxinospontos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου