Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Κανονικά τα δρομολόγια στο Θερμαϊκό Κόλπο με τα καραβάκια «Άγιος Γεώργιος» και «Κωνσταντής»


Κανονικά τα δρομολόγια στο Θερμαϊκό Κόλπο με τα καραβάκια «Άγιος Γεώργιος» και «Κωνσταντής»


Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των «Αγίου Γεωργίου« και «Κωνσταντή» της κοινοπραξίας «Karavakia Thessaloniki Waterbus» .
«Ευτυχώς το πρόβλημα με το φυτοπλαγκτόν στο Θερμαϊκό κόλπο δεν έχει επηρεάσει την επιβατική κίνηση σε αυτά, αφού οι κοντινές παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών είναι καθαρές και μπορεί ο κόσμος να κολυμπήσει με ασφάλεια», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, Νίκος Τσαμασλής.
Με μότο «Κάθε Μέρα Θάλασσα», τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus» με τον «Κωνσταντή» και τον «’Αγιο Γεώργιο», ταξιδεύουν καθημερινά με 20 συνολικά δρομολόγια από/προς τη Θεσσαλονίκη στις κοντινές, και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» παραλίες, της Περαίας και των Νέων Επιβατών.
Τα «KaravakiaThessalonikiWaterbus» έχοντας αφετηρία τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζουν καθημερινά την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, σε λιγότερο από μία ώρα. Αντίστοιχα, η αναχώρηση από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, μεταφέρουν το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, άνετα και ευχάριστα, σε 50 λεπτά της ώρας.
amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου