Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Η Όλγα… δεν βγάζει από το μυαλό της τον Δήμο Αθηναίων

Η Όλγα… δεν βγάζει από το μυαλό της τον Δήμο Αθηναίων


Του Φρίξου Παλαιολόγου

Μπορεί οι πληροφορίες και οι σχετικές ενδείξεις να παρουσιάζουν ως “κλειδωμένη” την υποψηφιότητά του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση ωστόσο, είναι προφανές ότι οι υπόλοιποι μνηστήρες… δεν το βάζουν κάτω.
Κι αν η περίπτωση Πατούλη θεωρείται… συγκυριακή, υπό την έννοια ότι, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας οι περισσότεροι ποντάρουν τα λεφτά τους στη στρατηγική στόχευση του απερχόμενου δημάρχου Αμαρουσίου να διεκδικήσει χώρο στη δημοσιότητα, και ενδεχομένως μια θέση στα ψηφοδέλτια των επόμενων βουλευτικών εκλογών, με την Όλγα Κεφαλογιάννη τα πράγματα δεν είναι… πλαδαρά.
Η κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη και ανιψιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη, παραμένει το πιο “ενδιαφέρον” πολιτικό προϊόν της Κεντροδεξιάς, στα χρόνια των Μνημονίων. Δυο πρωτιές στην πάντα δύσκολη και εμβληματική Α’ Αθηνών, με αντιπάλους τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη Ντόρα Μπακογιάννη αντίστοιχα, πετυχημένη Υπουργός Τουρισμού των κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου, και μέχρι σήμερα, το πιο δημοφιλές κοινοβουλευτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Δήμο Αθηναίων, το μετερίζι που “γεννάει” ηγετικές προσωπικότητες, όπως έδειξε το παρελθόν με τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη Ντόρα Μπακογιάννη, η έντονη φημολογία περί “προβαδίσματος” του Κώστα Μπακογιάννη ωστόσο, την έχει κάνει συγκρατημένη.
Χωρίς να… ξεχνάει τον Δήμο Αθηναίων, όπως φάνηκε και με την αποστροφή της σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Έθνος της Κυριακής”.
Εκεί, η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε σχετικά ότι, δουλεύει για το καλό της Αθήνας, σταθερά δίπλα στους πολίτες.
Δηλαδή, το σενάριο της φιλοδοξίας δεν κλείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου